corona virus sluis

Corona virus Covid 19

Beste klant,

De laatste weken gebeurt er veel, heel veel. Als dierenpension hebben wij meerdere maatregelen genomen. Hierin volgen wij de landelijke informatie van het RIVM.

Op dit moment krijgen wij vragen of wij de komende weken normaal geopend zijn.

Helaas kunnen wij daar op dit moment geen antwoord op gegeven.

Vooralsnog blijven wij geopend zolang de overheid dit toestaat.

Wel nemen wij enkele maatregelen:

Ter preventie van mogelijke besmetting met het Covid 19 virus nemen wij vanaf nu uw huisdier aan en geven wij uw huisdier buiten in de open lucht terug.

corona sluis werkwijze

Mocht u zelf ziekte verschijnselen hebben vragen wij u of u iemand anders uw hond en/of kat wil laten ophalen en/of brengen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij uw huisdier halen en/of brengen.

 

Ook vragen wij aan de honden dagopvang klanten of uw uw riem wilt labelen met de naam van  uw dier zodat wij uw hond terug kunnen geven met de juiste riem. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u de riem weer mee terug neemt.

Bij de katten verzoeken wij uw transport mandje te voorzien van uw naam en naam van de kat.

Er worden geen rondleidingen gegeven tot eind mei 2020. Daarna wordt bezien hoe de situatie is.

 

BETALING:

U kunt bij ons pinnen met behulp van een vingerling zodat u het apparaat niet hoeft aan te raken. Ook kunt u natuurlijk contant afrekenen maar dan wel graag gepast!

Vingerling coronapinnen          Dierenpension Teraalst

 

Laten we samen door deze nare periode heen komen, houd fysiek afstand, denk aan elkaar, ben ervoor elkaar en laat u niet gek maken!