Dagopvang

Of het nu voor een dag is, enkele dagen in de week, of iedere dag, uw hond kan bij ons terecht in de dagopvang! De dagopvang is een prima alternatief voor de baasjes die een dagje weg willen of moeten. Ook voor honden die een dagje vertier nodig hebben is de dagopvang zeer geschikt. Daarmee voorkomt u stress en verveling bij uw hond. Voor alle honden die hun energie kwijt willen bieden wij een goede oplossing!

U kunt uw hond zelf brengen, wij zijn vanaf 7:00 uur tot 9:30 uur open, en aan het eind van de dag tussen 16:30 uur tot 19:00 uur ophalen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid voor uw hond om te blijven overnachten.

Dagopvang is mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Brengen tussen 7:00 uur tot 9:30 uur
Halen tussen 16:30 en 19:00 uur

Indien u niet in de gelegenheid bent om zelf te rijden dan halen wij uw hond graag op met onze hondenpoolbus! Wij rijden CO2 neutraal en 100% op stroom ( al sinds 2016). Wij kunnen uw hond tussen 7:00 uur en 11:00 uur bij u thuis ophalen en indien gewenst s’avonds tussen 17:00 en 19:00 uur weer thuisbrengen. Bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor uw hond om te blijven overnachten. Deze overnachting wordt wel extra in rekening gebracht.

Voor de communicatie kunt u gebruik maken van onze Whatsapp groep, zodat wij u altijd op de hoogte kunnen brengen!

Als uw hond bij ons binnenkomt plaatsen wij hem in een roedel zodat hij met zijn soortgenoten kan spelen. De roedels worden door ons samengesteld en er wordt gelet op de rangorde zodat alles in balans blijft.

Bij slecht weer zijn er voldoende schuilplekken en bij mooi weer voldoende schaduw plekken. U mag uw hond zijn eigen mand/kleed  en voer meegeven, maar wij kunnen hier ook voor zorgen.

Het is verstandig  om uw hond geen eten te geven voor vertrek.  Hij krijgt dan bij ons eten na het spelen. Dit in verband met het risico op maag kantelingen.

Na het voeren ( +/- 10:00 uur ) laten wij de dieren enkele uren rusten. In de loop van de middag mogen ze weer naar buiten.  Om 19:00 uur s’avonds zijn alle dieren weer binnen. De dieren die blijven krijgen dan te eten, dieren die in de dagopvang zitten eten s’avond weer thuis.

Ook kunt u uw hond op afspraak brengen in de ochtend om hem te laten trimmen. Tussen 17:00 uur en 19:00 uur kunt u uw hond weer ophalen of wij brengen uw hond in overleg thuis met de hondenpoolbus.