Huisvestingsvormen

Wij hebben verschillende vormen van huisvesting voor katten, indoor, outdoor, in een groep op apart.


Poezendorp

In poezendorp verblijft uw kat in gezelschap van zijn soortgenoten in een knusse huiskameromgeving. In poezendorp staat het kattenlooprad. Poezendorp is het gehele jaar geopend.


Bedstee

In onze gezellige, knusse bedstee voelen uw katten zich meteen thuis. Meestal logeren hier meerdere katten (maximaal 5 katten) van één eigenaar. Ook hier bestaat de mogelijkheid om de bedstee naar eigen inzicht in te richten met de eigen kleedjes en speeltjes. Twee keer per dag wordt deze ruimte schoongemaakt en voorzien van vers water en schone kattenbakken. Indien gewenst kunnen wij uw kat het eigen voer geven. Uw kat kan lekker spelen en klauteren en daarna heerlijk slapen in de bedstee. Ook in de bedstee staat zowel water als voer op verschillende niveaus.

De ruimte kunt u in overleg met ons reserveren voor uw katten. De prijs die wij berekenen is de huur voor de ruimte met verzorging en niet per kat.


Stapelbed

Aangrenzend aan de bedstee bevindt zich ons luxueuze stapelbed. Uw katten kunnen daar verblijven in een gezellige omgeving. Zij zijn niet volledig afgeschermd van andere katten. Het stapelbed biedt meerdere schuil en verstop plekken. Ook hier wordt weer voer en water verstrekt op verschillende niveaus en is er een mogelijkheid om deze ruimte zelf in te richten.

Meestal logeren hier meerdere katten (maximaal 5 katten) van één eigenaar. Ook hier bestaat de mogelijkheid om het stapelbed naar eigen inzicht in te richten met de eigen kleedjes en speeltjes. Twee keer per dag wordt deze ruimte schoongemaakt en voorzien van vers water en schone kattenbakken. Indien gewenst kunnen wij uw kat het eigen voer geven. Uw kat kan lekker spelen en klauteren en daarna heerlijk slapen in het stapelbed. Ook in het stapelbed staat zowel water als voer op verschillende niveaus.

De ruimte kunt u in overleg met ons reserveren voor uw katten. De prijs die wij berekenen is de huur voor de ruimte met verzorging en niet per kat.


Quarantaine

In geval dat uw dier extra zorg nodig heeft kunnen wij haar in de quarantaine plaatsen. Denk aan eigenvoer, medicatie of leeftijd. Dit is een plaats waar wij uw dier optimaal kunnen observeren.

U kunt deze plek het gehele jaar door reserveren.


Kattenland

Als uw kat houdt van gezelschap en graag buiten is, dan is het outdoor Kattenland zijn domein. Bomen, krabpalen, verschillende uitzichtpunten die met elkaar verbonden zijn en een pipowagen om in te schuilen. Er is keuze uit twee rennen: Ondeugend en Eigenwijs. De hele dag is er voer en water beschikbaar voor uw kat. Ook zijn er voldoende kattenbakken. This is the place to be voor uw kat!

Kattenland is open van april tot en met september mits de temperatuur s’nachts boven de 10 graden is.


Pipowagen

Verblijf voor katten buiten


Boomhut

Er zijn vijf boomhutten, met allerlei klim en klauter mogelijkheden. In elke boomhut staan 2 krab tonnen en meerdere schuil en verstop plekken. U kunt een boomhut voor uw eigen kat (ten) reserveren of delen met meerdere andere katten in een groep.


Catlodge

Als het aan uw kat ligt kiest hij voor zijn verblijf een catlodge! Dit is een huisje met buitenren, volop verschillende schuilplekken, vele klim mogelijkheden spannende uitkijkpunten en lekkere plekjes om te liggen (en te luieren). U mag de lodge zelf inrichten met vertrouwde spullen en speeltjes van uw kat.

Catlodge is open van april tot en met september.


Iglo

In elke iglo staat een huisje waarin uw kat zich kan terugtrekken. Daarnaast zijn er meerdere klim, klauter en verstop plekken. Lekker buiten en toch veilig beschut tegen slecht weer.

U mag de iglo zelf inrichten met vertrouwde spullen en speeltjes van uw kat. Uw kat weet niet wat hij ziet!


Katten Villa

Als uw kat houdt van gezelschap en graag buiten is, dan zijn de katten villa’s zijn domein. Bomen, krabpalen, verschillende uitzichtpunten die met elkaar verbonden zijn en een villa om in te schuilen. The place to be!

De katten villa’s zijn open van april tot en met september.


Hooiberg

Als uw kat houdt van gezelschap en graag buiten is, dan is de hooiberg ren zijn domein. Drie hooibergen verschillende uitzichtpunten die met elkaar verbonden zijn en geschikt zijn om in te schuilen. Er staan ook nog allerlei individuele huisjes.

De hooiberg ren is open van april tot en met september mits de temperatuur s’nachts boven de 10 graden is.


VIP lounge   (vip=very important poes)

Als uw kat houdt van gezelschap en graag buiten is, dan is de vip lounge zijn domein. Bomen, krabpalen, verschillende uitzichtpunten die met elkaar verbonden zijn en meerdere plekken om in te schuilen.

De lounge’s  zijn open van april tot en met september.