Entingen

Honden moeten zijn ingeënt (ministeriële regeling ) tegen parvo, hondenziekte en kennelhoest (kennelhoest maximaal 1 jaar geleden).
Voor deze inentingen (grote cocktail) geldt dat ze niet mogen zijn toegediend korter dan 3 weken voor de eerste dieren pensiondag.
De reden hiervoor is dat de entingen actieve immunisaties zijn, uw hond wordt ziek gemaakt en moet zelf de antistoffen opbouwen.
Dit duurt minimaal 3 weken en soms zelfs langer afhankelijk van de conditie van uw hond.

PAS OP:
Indien de hond nog nooit met de Pneumadog is ingeent, dient de inenting de allereerste keer tussen de 2e en 3de week herhaald te worden anders werkt hij niet!
Wanneer de inentingen niet in orde zijn, mogen wij uw hond helaas niet in ons pension opnemen.
Op de eerste dierenpension dag dient u het inenting boekje mee te brengen en achter te laten gedurende het verblijf van uw huisdier.

Voor honden is het – door de dierenbescherming en minsterie – verplicht gestelde dierenpaspoort vereist!.
Let u erop dat uw personalia correct zijn ingevuld inclusief een nood / WhatsApp nummer en mail adres.

Vanzelfsprekend dient uw hond ook vrij te zijn van ongedierte zoals wormen, teken en vlooien.

Honden moeten zijn ingeënt tegen parvo, hondenziekte en kennelhoest (maximaal 1 jaar geleden). Voor deze inentingen (grote cocktail) geldt dat ze niet mogen zijn toegediend korter dan 3 weken voor de eerste dieren pensiondag. De reden hiervoor is dat de entingen actieve immunisaties zijn, uw hond wordt ziek gemaakt en moet zelf de antistoffen opbouwen. Dit duurt minimaal 3 weken en soms zelfs langer afhankelijk van de conditie van uw hond.

PAS OP:
Indien de hond nog nooit met de Pneumadog is ingeent, dient de inenting de allereerste keer tussen de 2e en 3de week herhaald te worden anders werkt hij niet!

Wanneer de inentingen niet in orde zijn, mogen wij uw hond helaas niet in ons pension opnemen. Op de eerste dierenpension dag dient u het inenting boekje mee te brengen en achter te laten gedurende het verblijf van uw huisdier.

Voor honden is het – door de dierenbescherming en minsterie – verplicht gestelde dierenpaspoort vereist! Let u erop dat uw personalia correct zijn ingevuld inclusief een nood / WhatsApp nummer en mail adres.

Vanzelfsprekend dient uw hond ook vrij te zijn van ongedierte zoals teken en vlooien.