Zo werken wij

Voor iedereen die niet wil dat zijn kat gedurende de vakantie opgesloten zit in een kooitje, biedt catresort Teraalst verschillende opvangmogelijkheden zoals de indoor met het Poezendorp, bedstee, het stapelbed en diverse nieuwe luxueuze quarantaine ruimten. De quarantaine ruimten zijn bedoeld voor katten die bijv. eigen voer of medicijnen nodig hebben dan wel extra zorg of op leeftijd zijn.

In het indoor Poezendorp verblijft uw kat samen met soortgenoten in een kleurrijke, knusse, huiskameromgeving. In deze ruimte is er genoeg te doen voor uw kat. Er bevinden zich luxueuze krabpalen, comfortabele kussens en er staat een cat wheel om lekker fit te blijven. Kortom in dit verblijf is alles aanwezig om het uw kat naar de zin te maken als u opvang nodig heeft voor uw kat.

Daarnaast zijn er voor uw kat verschillende mogelijkheden om buiten te verblijven in de outdoor. Het Kattenland, het Iglo dorp, de Catlodge, de Boomhutten en de verschillende katten villa’s, zorgen ervoor dat uw kat een onbezorgd verblijf geniet.

Als u kiest voor de Catlodge dan krijgt uw poes een huisje met een buitenren aangeboden met volop klimmogelijkheden, boeiende panorama punten en volop plekjes om lekker te liggen en te luieren. De ideale leefomgeving waar uw kat zich snel thuis zal voelen en het rijk voor zich alleen heeft. Voor korte vakanties en verblijf kunnen er maximaal 3 katten in de lodge verblijven. Bent u een langere periode van huis dan is het raadzaam om te kiezen voor een groter verblijf zoals bijvoorbeeld de Boomhut.

Als uw kat houdt van gezelschap en graag buiten is, dan is het bijvoorbeeld het outdoor Kattenland  zijn domein.Bomen, krabpalen, verschillende uitzichtpunten die met elkaar verbonden zijn en een pipowagen om in te schuilen. The place to be!

U ziet, er is genoeg keuze voor elke kat en kunnen wij een onderkomen aanbieden dat bij uw kat past.

Mochten er zich problemen voordoen tijdens het verblijf, dan kiezen wij gericht voor uw kat het verblijf dat op dat moment het beste bij uw kat past.

Sinds kort kunt u ook gebruik maken van onze kattengedragstherapeute. De kattengedragstherapeute kan u advies geven over ongewenst of ongewoon gedrag van uw kat. Zij kan er voor zorgen dat ongewenst gedrag wordt omgezet in gewenst gedrag of dat ongewenst gedrag niet meer voorkomt. Onze gedragstherapeute komt bij u aan huis om de problematiek in kaart te brengen. In samenspraak met u en uw huisgenoten wordt er een therapie voorgeschreven. U krijgt van ons een therapiebrief. Zij zal u en uw kat gedurende de gehele therapie begeleiden.